Monday, 3 August 2015

open house 2015

Assalamualikum

hai say nak cerita sket pasal open house di rumah saya yang berlaku pada semalam iaitu  2 Ogos 2015. Berbaloi wat open house. makanan semua habis.

Antara makanan yang kami sediakan ialah:
- Nasi Dagang
- Nasi Kerabu
- Laksam
- Laksa lemak
- Soto
- Lemang
- Ketupat
- Rendang
- Kuih raya
-DLL

Semua masakan ni di sediakan kami adk beradik dan di ketuai oleh momy saya sendiri. Bermula pada pagi sabtu beli semua barang-barang di pasar borong. Bermula la siang ikan, siang ayam, potong dasing, koyo bawe. Berpenatan di hari sabtu. Saya ada la rehat sikit-sikit. Tapi momy teruskan jugak kerjanya. Tak berehat pon.

Ahad menjelag~

Sambung masak.kemas-kemas rumah. Makanan di hidangkan. ramai tamu tak pandai letak bahan-bhan nasi kerabu dalam pinggan. dorang pandai makan jer. Tetapi isi-isi atau langkah-langkah kandungan dalam nasi kerabu kurang berpengetahuan.

Mari la tengok gambar-gambar yang sempat di abadikan dalam henset kami.


semua ada kecuali abang zaki, naili, yaya, saffiyah tak nampak, 

sayang semua

eh eh. sporting la uols

gegurl semua kecuali kayyish





No comments:

Post a Comment