Saturday, 25 February 2017

Sihat dapat, Bonus dapat

Salam kak..mcm mana nak jadi ahli shaklee ye..saya berminat la. Bonus dia macam mana

Cani dik..kalau daftar ahli je Rm79.00, lepas tu baru start meniaga. Kalau nak jadi ahli free beli produk sebanyak 200uv dalam lingkungan Rm700.00 macam tu. Tak payah bayar rm79.00. Selalu nya beli vivix 2 botol atau set hamil ke set pantang ke In shaa Allah layak untuk free keahlian.

Pastu nanti dapat bonus 5% - 21%...lepas tu dapat point pergi cuti free, lepas tu...bonus kereta..lepas tu nak buat kat umah pun boleh.
.
"KAK SEBENARNYA SAYA NAK MAKAN UNTUK DIRI SENDIRI JE. NAK HARGA AHLI"
.
Ish akak ni punya macam keta api type..dah adik tanya macam mana nak dapat bonus. Hahaha..gelak sorang2. Makan sendiri pun dapat gak bonus..minimum 500 sebulan cash rebate 5% tuuu..rugi je kalau makan shaklee taknak jadi ahli kan. Bonus jugak tu kan 😍
.
.
Nanti akak tolong daftarkan ye..ok dik bisa diatur. Sape nak i Pengedar Shaklee PUJ 1/2 @ Bandar Tenggara Johor, Seri Kembangan, Serdang, Taman Equine

No comments:

Post a Comment