Monday, 9 June 2014

Testimoni Pengguna a.k.a Tuan Tanah

Sesiapa penah dapat pujian dari abang kandung? Tak pernah? Jarang2? Kadang2? Sikit2? Selaluuuu? Dalam kes sy ofcoz la tak pernah. Bla kte prasan dpan camera berselfie siap kena phuiii! lgi... 

Tp, la ni dia ckp kulit kak be mkin cantek,putih dan gebu la. (Pangilan 'kak', wlpn haye adknya). Bila da masuk 3kali dia ckp gitu mcm betul je. Mcm memang cantek je.!. sudah la.

Kalu anda berasa ini pos perasan xpe la.. bukan ape. Just nak share apa orang terdekat saya nampak. Lagi pun saya nak habaq yang sy ni jual shaklee dan juga consume set cantik shaklee (vit c, esp).

Saya ni abang kandung yang puji.. anda tak mau abang sayang puji ke wahai isteri2? Vitamin E pon tengah promosi sekarang ni.



Hubungi saya Shaklee Indipendent Distributor anda:-
SID: 1079144
PM/Inbox: Rabiatul Rashid
Whatsapp/SMS: 0122444309

No comments:

Post a Comment