Wednesday, 4 December 2013

Testimoni Set Kecantikkan Kulit Shaklee

Assalamualaikum,

Harini saya nak kongsikan testimoni set kecantikan kulit, customer ni nampaknya sangat sabar dengan masalah yang dihadapi sebab masa pemulihan yang diambil agak panjang. walau apa pun tahniah buat beliau sebab berjaya mengatasi masalh kulit dengan jayanya 


"Salam, setelah sekian lama...sy dah bersedia nak share testimoni diri sendiri..ehem malu pun ada..Pic before taken masa May 2012, baru start amik Set B..teruk sangat muka..merah dan bengkak2..jerawat on and off...bila period lagi la kuar mcm buh baja...



Berkat kesabaran, saya nak maintain dengan Shaklee juga..so saya maintain dengan Vit B Complex, Vit C, Vitalea, Alfalfa, ESP utk kulit. Supplement lain sy amik Omega dan Oste...pada saya Alfalfa yg paling banyak membantu sy dr segi jerawat dan alahan pada makanan laut...kebaikan lain, bab lawas jgn cakap la, ekzema pn settle.." MS Sharina

Tadaaaaa, sila hasilnyaaa.

So, pada awak-awak yang mempunyai masalah yang sama apa tunggu lagi jum cantik macam Ms Sharina ni juga ye. Ye la bila dah cantik kita akan yakin tau. Tak segan silu kalau nak berdiri di khalayak ramai. Da yakin nak bergaul pun senang, kerja pun senang. 

Hubungi saya Shaklee Indipendent Distributor anda:
pm/inbox: Rabiatul Rashid
whatsapp/sms: 0122444309


No comments:

Post a Comment