Monday, 2 December 2013

PROMOSI! PROMOSI! PROMOSI!

Promosi Omega Guard baik punya
[Promosi! Promosi! Promosi]

Assalamualaikum,

Desember 2013 Shaklee sedang buat promosi Omega Guard mengejut iaitu BELI 6 PERCUMA 1. Siapa tak terkejut wowww ! Rugi tak beli bulan ni. Menangis tak berlagu irama hiphop kpop kalau harga da naik. Jangan menyesal bila promosi dah tamat tauuu. 

Untunglah siapa yang beli Omega Guard pada bulan ini. Karna:
  • Free sebotol Omega Guard bernilai RM136 (retail price)
  • Free Shaklee Membership bernilai RM65
  • Menerima Cash Bonus dari Shaklee ke dalam akaun bank anda pada bulan Januari
  • Setelah berdaftar, anda layak untuk membeli produk Shaklee dengan harga ahli dan menikmati pelbagai tawaran dan peluang dari Shaklee
  • Mendapat bimbingan step-by-step untuk memulakan bisnes dengan Shaklee di support group kami. 
Di ulang: Waaahh...banyak jimat...dapat free membership n cash bonus lagi...klu beli 6 la kan..klu beli 1..dapat harga promosi je lah..lain2 tu xdpt dah..

Hubungi saya Shaklee Indipendent Distributor anda:
pm/inbox: Rabiatul Rashid
whatsapp/sms: 0122444309

No comments:

Post a Comment