Tuesday, 26 November 2013

SET E : KECANTIKKAN KULIT

Assalamualaikum,

Hai, dalam banyak-banyak entry, entry ini lah yang paling saya suka iaitu set kecantikkan kulit, saya adalah seorang yang sangat mementingkan kecantikkan kulit. Saya tak suka kalau muka ada jerawat. Benci benci! ha dasyat punya benci. Nak-nak lagi time period jerawat bukan main lagi berani naik kat muka kan.

Namun saya ada penyelesaian yang bagus untuk diri sendiri iaitu set kecantikkan shaklee. Set kecantikkan ini bukan sahaja menghapuskan jerawat je tau tapi mengembalikan keremajaan kulit, malah ia berfungsi untuk kulit menjadi lebih halus mulus. 

Ya,suka untuk saya menerangkan satu persatu fungsi-fungsi setiap item suplemen kecantikkan Shaklee ini:

  • Vita- E Complex 
    • Anti-penuaan- 1 kapsul vitamin E sehari membantu melambatkan penuaan, mengurangkan kedut, garis halus, parut, akne dan bintik penuaan. ianya mampu memulihkan tekstur kulit dan ton muka, dada dan otot peha. 
  • B-Complex
    • melawan tekanan- memastikan esihtan fungsi saraf, sekali gus meredakan sakit kepala, tekanan kemurungan dan insomnis. Tido yang cukup dan tidak tertekan memboleh kita nampak catik uols.
    • mengurangkan masalah keletihan mata
  • Vita-C
    • Melambatkan proses kerosakan oleh radikal bebas yang menjadi munca kemusnahan kolagen serta masalah kulit kerinf, kedut serta garis halus. Vit C adalah antioksidan yang berfungsi untuk melindungi antioksidan lain. Bertindak melindungi dan membaiki kulit. Anda perlu tau Vitamin C adalah bahan utama dalam sintesis kolagen.
  • GLA Complex
    • Memperbaiki inflamasi kulit - ianya mengurangkan inflamasi kulit, eczema, alergi, kegatalan, kulit kering, memeprbaiki bintik penuaan, timea, kurap. Ianya juga meringankan sakit dan bengkak yang terjadi dari rheumatisma, artritis.
**Harga Pasaran RM386.50


Hubungi segera untuk pesanan set kecantikkan dengan harga termurah. Saya boleh harga paling murah 
PM/inbox di Facebook: Rabiatul Rashid
Whatsapp /SMS :012 244 4309 / 013 242 1989
Shaklee Independent Distributor (SID 1079144)
COD: area seri kembangan, puncak jalil, bukit jalil, bandar kinrara, bukit jalil, UPM, putrajaya

No comments:

Post a Comment